Balans in het digitale tijdperk.

Verbeter je focus, verhoog productiviteit en verminder stress

Slimmer werken, niet harder

Voel je je afgeleid op het werk? Overweldigd door een eindeloze stroom van e-mails en chatberichten? Kijk je vaak op je telefoon uit gewoonte?

We leven in een digitaal tijdperk waarin we voortdurend in aanraking komen met technologie. Digitale afleidingen zijn overal om ons heen. Bovendien kunnen we de digitale tools die we nodig hebben voor het werk, beter leren te gebruiken.

Mijn boodschap is dat het mogelijk is om 1) meer tijd te ontwikkelen voor zinvol en aandachtig werk, en ook 2) technologie op een gezonde manier te gebruiken.

Met mijn hulp zal je niet alleen je schermtijd verminderen, maar ook je productiviteit, creativiteit, en focus verbeteren.

Iris van de Kieft
Phone with Logo

Digitaal Welzijn

Leer hoe je technologie kan gebruiken om je werk te ondersteunen in plaats van je af te leiden.

De moderne werkplek zit vol afleidingen en multi-tasking en overmatig gebruik van technologie worden langzaam de norm. Het uitvoeren van twaalf taken tegelijk en het overbelasten van je telefoon of laptop is niet de oplossing voor een betere werkdag. Sterker nog, slimmer werken houdt maar één ding in: je focus houden.

Dus, hoe trainen we onzelf om geconcentreerd en creatief te blijven? Om creativiteit tot bloei te laten komen, hebben we een opgeruimde geest nodig die ruimte heeft om nieuwe associaties, patronen en ideeën te creëren.

Ik kan je helpen begrijpen hoe digitale afleiding en overmatig gebruik van technologie jou in in de weg staan om je beste werk te doen. Samen maken we een actieplan om je focus, creativiteit en productiviteit te verbeteren. Dit vermindert gevoelens van burn-out en voorkomt dat je overweldigd wordt.

Laten we samen een sterker digitaal welzijn cultiveren!

Meer informatie

Embodied Coaching

Creëer gezonde, blijvende gewoontes voor lichaam en geest

Ik geloof in een gepersonaliseerde, proactieve aanpak voor het creëren van blijvende nieuwe gewoonten. Hierbij maak ik gebruik van embodied (belichaamd) coaching. Wat houdt dat in?

In mijn coaching werk ik met oefeningen zoals mindfulness, yoga, meditatie en bewuste ademhaling. Deze zijn bedoeld om bewust te worden van zowel de geest als het lichaam. Dit kan alle aspecten van het dagelijks leven, inclusief werk, heel goed ondersteunen.

Het ontwikkelen van een gezonde relatie met technologie en een sterker digitaal welzijn op de werkplek is direct gerelateerd aan “het innerlijke zelf” en de staat van onze mentaliteit.

De duidelijkste weg naar professioneel succes wordt gevonden door ontspanning, het vinden van evenwicht, het vergroten van veerkracht, zelfbewustzijn en groeien als een individu.

Werk met mij samen en je zult begrijpen hoe je gestructureerde, gezonde gewoonten kunt creëren die je zowel op de werkplek als in je dagelijks leven kunt gebruiken.

Meer informatie
Iris meditation

Creëer de perfecte werkomgeving voor focus en productiviteit

Ben je klaar om de manier waarop je werkt te upgraden?

Meer informatie

KLANTEN