Balans in het digitale tijdperk.

Verbeter je focus, verhoog productiviteit en verminder stress

Slimmer werken, niet harder

Voel je je afgeleid op het werk? Overweldigd door een eindeloze stroom van e-mails en chatberichten? Kijk je vaak op je telefoon uit gewoonte?

We leven in een digitaal tijdperk waarin we voortdurend in aanraking komen met technologie. Digitale afleidingen zijn overal om ons heen. Bovendien kunnen we de digitale tools die we nodig hebben voor het werk, beter leren te gebruiken.

Mijn boodschap is dat het mogelijk is om 1) meer tijd te ontwikkelen voor zinvol en aandachtig werk, en ook 2) technologie op een gezonde manier te gebruiken.

Met mijn hulp zal je niet alleen je schermtijd verminderen, maar ook je productiviteit, creativiteit, en focus verbeteren.

Iris van de Kieft
Phone with Logo

Digitaal Welzijn

Leer hoe je technologie kan gebruiken om je werk te ondersteunen in plaats van je af te leiden.

De moderne werkplek zit vol afleidingen en multi-tasking en overmatig gebruik van technologie worden langzaam de norm. Het uitvoeren van twaalf taken tegelijk en het overbelasten van je telefoon of laptop is niet de oplossing voor een betere werkdag. Sterker nog, slimmer werken houdt maar één ding in: je focus houden.

Dus, hoe trainen we onzelf om geconcentreerd en creatief te blijven? Om creativiteit tot bloei te laten komen, hebben we een opgeruimde geest nodig die ruimte heeft om nieuwe associaties, patronen en ideeën te creëren.

Ik kan je helpen begrijpen hoe digitale afleiding en overmatig gebruik van technologie jou in in de weg staan om je beste werk te doen. Samen maken we een actieplan om je focus, creativiteit en productiviteit te verbeteren. Dit vermindert gevoelens van burn-out en voorkomt dat je overweldigd wordt.

Laten we samen een sterker digitaal welzijn cultiveren!

Meer informatie

Embodied Coaching

Creëer gezonde, biljvende gewoontes voor lichaam en geest

Ik geloof in een gepersonaliseerde, proactieve aanpak voor het creëren van blijvende nieuwe gewoonten. Hierbij maak ik gebruik van embodied (belichaamd) coaching. Wat houdt dat in?

In mijn coaching werk ik met oefeningen zoals mindfulness, yoga, meditatie en bewuste ademhaling. Deze zijn bedoeld om bewust te worden van zowel de geest als het lichaam. Dit kan alle aspecten van het dagelijks leven, inclusief werk, heel goed ondersteunen.

Het ontwikkelen van een gezonde relatie met technologie en een sterker digitaal welzijn op de werkplek is direct gerelateerd aan “het innerlijke zelf” en de staat van onze mentaliteit.

De duidelijkste weg naar professioneel succes wordt gevonden door ontspanning, het vinden van evenwicht, het vergroten van veerkracht, zelfbewustzijn en groeien als een individu.

Werk met mij samen en je zult begrijpen hoe je gestructureerde, gezonde gewoonten kunt creëren die je zowel op de werkplek als in je dagelijks leven kunt gebruiken.

Meer informatie
Iris meditation

Diensten

4-Weken FOCUS-programma

Groepsworkshop

Waives Hands Keyboard

Leer hoe je te concentreren op je carrière en op je dagelijkse werk.

Heb je ooit het gevoel dat alles wat je doet is reageren op Slack berichten en e-mails?

Wil je meer tijd besteden aan het ontwikkelen van je professionele vaardigheden en minder tijd besteden aan afgeleid of overweldigd raken?

Jouw aandacht is iets van grote, grote waarde. Het is nodig om je vaardigheden te ontwikkelen en echt waardevolle bijdragen te leveren op je werk. Toch lijkt het tegenwoordig steeds moeilijker om gefocust te blijven en een burn-out te voorkomen.

In deze 4 weken durende workshopserie verkennen we levensveranderende praktijken en productiviteitsgewoonten:

 • Vermijd digitale afleidingen
 • Herwin je controle over je aandacht
 • Benut de volledige kracht van je creativiteit
 • Voel je productief en betrokken zonder overweldigd te worden
 • Maak een actieplan voor persoonlijke groei + loopbaangroei

Dit FOCUS programma is het beste voor mensen die willen leren en groeien in een kleine groepssetting met andere gelijkgestemde young professionals.

Meer informatie

Embodied Coaching

One-on-one

Iris Coaching

Wil je je digitale gewoonten veranderen terwijl je je focus verbetert en stress vermindert?

In onze een-op-een embodied coaching sessies zullen we onderzoeken hoe je de controle over je leven neemt en nieuwe gezonde gewoonten implementeert op de werkplek en in je dagelijks leven.

Geniet van alle voordelen van mijn FOCUS workshop in een volledig privé setting. Leer hoe je:

 • Echt focust
 • Structuur creēert
 • Productiviteit en creativiteit verhoogt
 • Technologie op een bewuste manier kan omarmen
 • Je fysieke en mentale ruimte inricht
 • En nog veel meer!

Embodied coaching werkt door niet alleen te praten, maar ook met het lichaam te werken, met behulp van adem, mindfulness en beweging.

Meer informatie

Voor bedrijven

Bedrijfspresentaties + Workshops

Iris speaking

Boek mij voor je volgende bedrijfsevenement of voor een productiviteitsworkshop voor het hele team!

Mijn presentaties zijn altijd gericht op het creëren van bewustzijn en het inspireren tot concrete acties.

Onderwerpen kunnen zijn:

 • Deep work
 • Het minimaliseren van afleiding
 • Werken op afstand
 • Veerkracht verbeteren
 • En nog veel meer.

Ik kan ook een op maat gemaakt bedrijfsprogramma maken dat past bij de specifieke behoeften van jouw team. Workshops bevatten hands-on activiteiten en diepgaande discussie die echte en langdurige verandering creëert.

Meer informatie

Creëer de perfecte werkomgeving voor focus en productiviteit

Ben je klaar om de manier waarop je werkt te upgraden?

Meer informatie

KLANTEN