Steun mijn vrijwilligerswerk op Lesbos

94%

€1410 opgehaald van doel €1500

*dit bedrag update niet automatisch, ik zal het handmatig 1x per dag bijwerken

Waarom doneren?

Van 10-17 maart ga ik een week de mooie organisatie Because We Carry ondersteunen op Lesbos in het vluchtelingenkamp. Because We Carry ondersteunt moeders, zwangere vrouwen en kinderen die op de vlucht zijn. Deze vrouwen leven in verschrikkelijke omstandigheden. Ongeacht het weer en de kou gaan ze maar door, voor hun kinderen. Momenteel is het erg koud op Lesbos en slapen er bijvoorbeeld 6.000 mensen in de kou, waarvan 30% kind.

Iris smiling

Doneer nu:

Doneer via onderstaande knop of ga naar https://bunq.me/lesbos

Recente Donaties

  • € 20
  • € 25
  • € 200
  • € 30
  • € 500
  • € 50
  • € 20
  • € 50
Iedere week maakt Because We Carry kosten om deze kinderen, moeders en vrouwen te helpen. Als vrijwilliger is het ook de bedoeling om geld op te halen om deze kosten te dekken. Dit is ongeveer 2000 euro. Het lijkt mij fantastisch als ik dit bedrag mee kan nemen in maart wanneer ik naar Lesbos ga om te helpen. Zo kan ik naast mijn fysieke steun ook financieel bijdragen en zo kunnen jullie ook bijdragen! Alles wat ik extra ophaal gaat uiteraard ook gewoon naar de organisatie voor extra steun.

Waarom ga ik naar Lesbos?

Ik heb onverwachts tijd vrij in maart en zag de oproep van Because We Carry dat ze hard mensen nodig hebben. Ik volg deze organisatie al een hele tijd en ben altijd onder de indruk van wat ze doen. Ik voel duidelijk: zij maken impact, steken handen uit de mouwen daar waar het hard nodig is.
Hoewel ik twijfels had bij een hele vliegreis daarheen voor slechts een week, volg ik toch mijn hart en voel ik dat ik daar iets nuttigs kan doen, zowel met mijn tijd daar als met het geld dat ik samen met jullie ophaal.
Because we carry
“Elke moeder wil het beste voor haar kind.
Als je gevlucht bent is dat niet ineens anders.
Alleen, in een vreemd land, met van alles te weinig is het moeder zijn echt heftig. Dan heb je gewoon ondersteuning nodig, een sisterhood.
Because We Carry is vol kracht, steun and we got your back!”

 

She knows pain and fear
She is not weak
She is one of the strongest of our time

Doneren

In plaats van een crowdfunding platform gebruiken (die een commissie rekent) heb ik zelf deze pagina opgezet en een aparte rekening geopend waar ik de donaties op verzamel. Als alle donaties binnen zijn dan zal ik alles wat ik heb overmaken naar Because We Carry.

Mocht je liever direct naar Because We Carry overmaken, laat het me weten dan stuur ik je de info (het is belangrijk dat ze weten dat het via mij komt).

Because We Carry is door de Belastingdienst als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) aangemerkt.

Doneer via https://bunq.me/lesbos